Kijk ze zitten; mijn schatjes β€οΈπŸ’šπŸ’™.

Als Daan en Eva samen zijn trekken ze enorm naar elkaar toe. Dit heeft vooral te maken met dat er geen vriendjes of stiefbroer en zus aanwezig zijn. Hoe leuk ze het natuurlijk ook met z’n allen hebben. Maar soms is even samen…. rust. Ze zijn dan op elkaar aangewezen. Zo lief zijn ze dan voor elkaar. Bijvoorbeeld samen gamen. Daarom mogen ze af en toe geen vrienden uitnodigen. Broer en zus time. Super leuk om te zien. Zij samen tegen de rest van de wereld wat gamen betreft. Mijn dochter op haar iPad en mijn zoon op zijn Nintendo. Ze helpen elkaar dan in het spel. Het echte teamwork. En als de een iets te eten pakt; zal ik voor jou ook iets pakken πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘¨. Of samen op de bank een boek lezen (dit is iets minder leuk maar moet in de vakantie). Samen zwemmen. Samen iets lekkers kopen bij de stadspoort. Samen op de bank onder een deken een film kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s