Ladiesnight πŸ₯°.

Mijn zoon had een verjaardag. Zo kon ik een avond met mijn dochter alleen door brengen. In de middag had zij even een vriendin mee. Ik gaf aan dat deze dame niet kon blijven eten. Waarom niet? Omdat ik graag een op een wilde zijn. Mijn dochter en ik samen. Quality time.

Mijn dochter lust alles. Wij begonnen onze avond met een Indische rauwkost salade. Met komkommer, appel, sinaasappel en een mengsel van ingekookte vocht van ketjap, sambal badjak, limoen vocht en gula djawa. Een heerlijke stroop die je dan over de rauwkost giet. Wat zelf gemaakte plat brood erbij en rauwkost. Ik had extra saus gemaakt. Zo konden wij deze gebruiken voor de rauwkost, salade en het brood.

Ik vroeg wat mijn dochter samen met mij wilde doen. Een film kijken.

Als toetje wilde zij graag een roze koek en een cappuccino.

Wat hebben wij van elkaar genoten. Even niks moeten. Even met z’n tweeΓ«n. Geen huiswerk. Genieten van elkaar.

πŸ₯°β€οΈπŸ’šπŸ’™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s