Spelen met vriendjes.

Lastig hoor. Mijn ex en ik zaten/zitten gelukkig op één lijn. Geen vriendjes en vriendinnetjes over de vloer. Mijn kinderen hadden en hebben het geluk dat ze een fijne stiefbroer en zus hebben. Dus altijd een speel maatje in de buurt.

Mijn kinderen klaagden ook nooit over vriendjes niet zien. Ze spelen met stiefbroer en zus of met elkaar. Ideaal. Maar nu waren de stiefbroer en zus bij hun vader. Bij mijn zoon ging het kriebelen. Hij wilde graag met een vriendje afspreken. Ik zei meteen nee. Toch even met paps overlegd.

Kinderen mogen weer samen sporten. Over een week zitten ze bij elkaar in de klas op gepaste afstand. Tja. En wat doen wij nu? Ik vind mijzelf vooral gevaarlijk. Ok. Afspraak gemaakt. Daan mag met een vriendje buiten spelen. Op afstand. Niet hier in huis ivm wat er mogelijk in de lucht hangt door mij.

De jongens onder de overkapping gezet. Ieder een verleng snoer. Screens naar beneden. Oh nee. Niet helemaal dan krijg je een huiskamer idee. Het moet wel luchten. Pffff. Echt wennen hoor. Het nieuwe vrijheids gebeuren in Nederland. Vrij van oorlog. Maar niet vrij van corona.

5 thoughts on “Spelen met vriendjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s