Het beste idee van Nederland.

Mijn dochter kan s’morgens moeilijk haar sokken aan krijgen. Dit heeft met haar corset te maken. Ze kan niet helemaal buigen. In het begin was ik weleens geïrriteerd. Komt madam met sokken in hand naar beneden. Op het moment dat wij naar school wilden gaan moest zij haar sokken en schoenen nog aan doen. Op een gegeven moment een beter ritueel ingevoerd. Gaat prima nu.

Maar alsnog. Ze kan maar zo een trui achterstevoren aan hebben. Sokken binnenstebuiten. Ach. Waarom zou ik hier boos om worden? Als zij er geen probleem mee heeft dan heb ik die ook niet.

Laatst kwam ze de tuin in. Trui achterstevoren…… Ik zei niks. Ik gaf ze s’middags een bakje chipjes. En wat gebeurde er toen? Ik zie een nieuwe hype voor me. 🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s