Toch op visite bij mijn ouders geweest πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Op de fiets van Ede naar Bennekom. Wat een reis. Mijn band was zacht. Ketting vloog eraf. Maar wij hebben het gered. Bij opa en oma op visite.

Moeders/ik zat met een rood over verhit hoofd in de tuin. De kinderen sprongen op de trampoline. Zij maakten tekeningen met stoep krijt. Daar kunnen mijn ouders de komende dagen naar kijken en extra van genieten.

Ik zat in de tuin in de zon. De kinderen waren aan het spelen. Mijn ouders zaten binnen. Schuifpui open maar de hor dicht. Twee meter afstand. Op het moment dat mijn vader een kop koffie naar buiten kwam brengen renden mijn kinderen weg. Haha. Bakkie nummer twee….. ik liet mijn eerste staan. Paps kwam een nieuw kopje koffie brengen.

Meer dan dit kunnen wij niet doen. Ondertussen liet mijn zoon trucjes zien en gedroeg hij zich als een clown.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s