Zondagmorgen is mijn momentje en dus ook voor πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Op de zaterdag komt de krant door de brievenbus. Een keer per week dus. Maar helaas kom ik die dag er niet aan toe om deze te lezen. Opzeggen? Even over nagedacht.

Nee. Op de zaterdag zijn de kinderen redelijk op tijd wakker. De dag daarna, de zondag, slapen ze heerlijk uit. Ik niet. Lukt mij gewoon niet.

Ik laat de kids lekker slapen terwijl ik zachtjes naar beneden sluip. De verwarming aan. Croissantjes met knakworst in de oven. Voor mijzelf een pot koffie en de krant van zaterdag erbij. Heeeeeeeerlijk ontspannen. Een echt weekend gevoel.

En als ik de kinderen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ boven hoor roepen? Kom maar. Dan komen ze naar beneden in een warm mandje. De geur van een lekker ontbijt, de warmte van de verwarming, muziekje aan en de aanblik van een ontspannen moeder. Kan het leven nog mooier zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s