Mijn zoon en een vriendje πŸ˜.

Van de week vroeg mijn zoon of hij met een vriendje iets lekkers mocht halen bij het winkelcentrum. Dit was alweer een tijd geleden dus jawel hoor. Of ik nou lekkere broodjes voor ze koop of dat ze zelf aan de slag gaan.

Ik gaf ze wat kleingeld mee. Later hoorde ik (had ik nou maar meer geld meegegeven….. πŸ€ͺ), dat het vriendje tegen Daan had gezegd; jij hebt echt een lieve moeder. Zullen wij iets voor haar kopen? Ze gingen voor bloemen en chocolade.

Helaas hadden ze daar niet genoeg geld voor. Dus werd het toch een warm frikandel broodje en een sapje van de action. Geweldig dit. Liefde gaat toch weer door de maag. Dankzij mijn geld hebben zij lekker kunnen eten. En het gebaar naar mij toe? Het idee alleen al vond en vind ik goud waard. Ik heb Daan meerdere knuffels hiervoor gegeven. TopperπŸ’š!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s