Ons tweede huis πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Dankzij een tip van de familie kwamen wij in Marinapark Volendam. Met het mooiste appartement. Wat een uitzicht 😍! Afgelopen weekend hebben wij onze zomervakantie gehad. Wij met z’n drieΓ«n in een huisje. Geen vaccinaties nodig of buitenlands geld. Wat hadden wij een vakantie gevoel. En dat met maar een uur reistijd. Beter kan je je niet wensen.

Ons πŸ€ͺ appartement had schijnbaar een renovatie gehad. Daardoor leek het wel of wij in een nieuw onderkomen zaten. Voor de derde keer hier. Eerste keer in een huisje. Tweede keer dit appartement. Nu voor de derde keer in een gerenoveerde appartement. Oei, als de vierde keer maar leuk wordt en niet te saai πŸ€ͺπŸ˜‚. Ik heb de maten genomen van de gordijnen. Neem ik de volgende keer andere gordijnen mee πŸ˜­πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‰.

De vorige keer stonden de pepernoten op tafel. Nu paas eieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s