KAAS 😍.

Afgelopen weekend ging ik met mijn zoon, dochter en een vriendje van mijn zoon kijken bij een middelbare school. Mijn dochter vond het al vrij snel teveel, te druk worden. Gelukkig kwamen de ouders van het vriendje van mijn zoon eraan. Zij namen de twee jongens op sleeptouw. Fijn voor mijn dochter en mij. Wij samen naar huis. Komen de jongens thuis. Krijg ik een roos met de tekst kaas. Tja. Ik weet genoeg. Gelukkig ga ik met de tijd mee. Kaas… Liever de tekst op een papiertje dan een plak in mijn gezicht. Dankjewel lieverd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s