Ja ik ben chagrijnig πŸ˜¬.

Mam, wat is er? Je lijkt anders. Huh? Ach, lieverd, zie je dat ik afgevallen ben? Nee, mam, je lijkt anders anders, misschien soms een beetje kortaf 😳. Jaaaahaaaaa, mag ik? Ik vreet niet meer de hele dag. Ik eet gezond. Geen koek, snoep of chips meer. En minder koolhydraten. Dussssss, mag ik?

Is toch te gek voor woorden dat je grumpie wordt van minder eten? Is het echt zo of gewoon psychisch omdat je niet bezig gehouden wordt door voedsel? Dat je je eigenlijk gewoon verveeld?

Brengt mij op een idee. Ik ga niet nuchter niks zitten doen. Ik doe de muziek lekker hard aan. Van ABBA word ik altijd vrolijk 🎼. Lekker mee lallen 🎀. In huis nog genoeg te doen. Laatst al de luxaflex gepoetst. Mijn XL verpakking van snoeten doekjes is nog lang niet leeg. Dan gaan wij nu boven maar eens aan de slag. De moderne versie van een kroonluchter op mijn slaapkamer mag nodig weer eens gaan bling blingen.

Zo krijgt mijn grumpie gedrag ineens een vrolijke noot die ook nog eens nuttig is. Een schoon opgeruimd hoofd/huis, geeft ook nog eens rust. Wat nou twee vliegen in een klap? Ik zeg, meerdere vliegen in een klap geslagen πŸ’ͺ🏻.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s