Nougatti πŸ₯°.

Ooit kochten mijn ex en ik deze nougatti repen. In het begin niet in Nederland te koop. Wel in de Ardennen. De plaats waar mijn familie met grote getallen, minimaal 38 personen, in een huis, om het jaar samen verbleven.

Zodra wij daar aan kwamen kochten mijn ex en ik de hele voorraad. Oftewel 10 pakken. Meteen op dag een. Aan het einde van onze vakantie als wij geluk hadden kochten wij de volgende voorraad. Wederom 10 pakken, haha. Daar moesten wij twee jaar lang van leven.

Op een gegeven moment waren deze repen te koop bij de Albert Hein XL. Wat waren wij blij. Op een gegeven moment ook de kinderen.. zij vonden en vinden deze zooooo lekker. Maar opeens, ruim een jaar geleden, niet meer te koop. Een groot gemis voor onze familie πŸ€ͺ.

Vind ik toch ineens bij een soort outlet deze nougatti. Er lagen nog drie pakken. Yes! Die zijn voor ons. En hier gaan wij enorm langzaam van genieten. Waarom? Omdat wij helaas voorlopig niet meer naar de Ardennen (kunnen) gaan. Ik weet nu al dat mijn kinderen een gat in de lucht springen. Iets van een good old memories.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s