Lieve DaanπŸ’š en EvaπŸ’™,

Wat een jaar was 2019. Zoveel gebeurt als ik eraan terug denk. Vooral minder leuke dingen voor Eef. Corset, vele onderzoeken Wilhelmina kinderziekenhuis (gelukkig goede uitslagen), haar open beenwond drie maanden lang, een gebroken arm, blokbeugel etc etc. Teveel op om te noemen. Volgens de schoolarts genoeg voor een hele klas. Helaas gaat het hier om een kind.

2019 is ook het jaar met het verschrikkelijke nieuws van mijn nicht die de ziekte kanker heeft. Hoe moeilijk maar ook mooi dat wij voor haar een lampion live mochten laten branden via het KWF in het olympisch stadion in Amsterdam. Het was die dag koud. Ik had een muts op. Zegt Eva; mam, je lijkt nu weer kaal. Maar je bent beter, toch?

Bij de kinderen lijkt het kwartje nu te vallen van de scheiding en mijn borstkanker. Wat hebben zij het nu moeilijk 😒😭!! Zo zielig voor ze! Gelukkig heeft moeders de beste therapeut ooit. Ik gaf al bij deze dame aan dat zij mijn leven heeft gered! Ik ben nu sterk dankzij haar. Ik kan de hele wereld aan. Ik ben er voor mijn kinderen!

Daan en Eva gaan het redden met of zonder hulp van buitenaf. Zij komen hier ooit sterker uit! Net als ik. Ik heb oud&nieuw dit jaar alleen gevierd. Ook dat kan IK! Lieve Daan en Eva; mama, is er voor jullie! Voor altijd! In 2020 gaan wij nog meer leuke herinneringen maken. Dan maar geen geld voor luxe zoals een vakantie naar het buitenland. Die hebben wij niet nodig om het fijn te hebben. Elke dag samen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ is goud waard β€οΈπŸ’šπŸ’™. En als wij ooit naar het buitenland op vakantie kunnen gaan, (mama spaart stiekem elk jaar een klein beetje), dan gaan wij daar extra veel van genieten. Voor nu; geluk zit vooral in genieten van elkaar in goede gezondheid.

Pluk de dag mensen! Geniet van elk moment samen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s