Dankjewel meneer van de Lidl ๐Ÿฅฐ.

Ik kocht af en toe een verspakket van de Lidl. Bij elke vier pakketten kreeg ik een ‘gratis’ vijfde. Ik ben dol op gratis. Dus ik ging ervoor. Ik had al een tijdje een volle kaart in mijn tas. voor nood gevallen portemonnee leeg is.

Op een gegeven moment ging ik met mijn beste vriendin op stap. Zij en ik gaan voor koopjes. Wij liepen de Lidl binnen. Zien wij ineens geen zegels meer op de verspakketten. Raar. Een meneer erbij gehaald. Die zegels waren en zijn niet meer. Huh? Echt? Dus ik ben mijn volle kaart kwijt….. helaas…..

Pfff, zo jammer. Iets van een slechte manier van sparen, verkeerde bezuiniging. De meneer ging zijn best doen. Hij ging overleggen. Kwam terug en zei; pak een pakket. Ik ga deze voor je scannen. Jij krijgt deze van mij ๐Ÿ˜. Wauw! Wat was en ben ik dankbaar hiervoor. Bedankt meneer Lidl!

Mijn kinderen hebben nu kunnen genieten van een Mexicaans pakket. En zij vonden deze super lekker!!! Echt een aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s