Een heerlijke dag πŸ₯°.

Ik ga straks met mijn ‘hele oude’ vriendinnetjes lunchen. Njom njom. Heerlijk genieten.

Ondertussen staat dan mijn slowcooker aan. Op verzoek van een andere groep vriendinnen zit hier zuurkool in. Zo ideaal. Ik ga de deur even uit. Ik kan boodschappen doen, het huishouden etc etc. En om 18:00 kunnen wij aanvallen. Dan is de zuurkool klaar met verse worrrrrst, jus en uitgebakken spekjes.

Oftewel. Vandaag twee maal genieten met vriendinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s