Medicijnen worden schaars.

Ik was laatst toch bij mijn oncoloog internist? Die schreef mij een lichtere hormoonpil voor. Ik zit nu aan een zware serie. Waardoor ik onder andere overgewicht heb. Maar geen last van mijn gewrichten of depressiviteit, wat veel mensen wel als bijverschijnsel hebben. Dus ik heb best veel geluk.

Maar ik mag nu een lichtere soort tot mij nemen. Helaas is daar geen voorraad van in heel Nederland. Zo bizar. Wel een duurdere versie. Maar daar trappen wij niet in. Ik kan best even doorgaan met de zware pillen. Ik gun de mafia, pillen industrie niet al dat geld. Aan mij hebben ze een slechte. Ik slik liever de zware pillen, ook omdat Ik weet dat het tijdelijk is hoor, dan voor veel geld de lichtere versie.

Na drie weken afgelopen vrijdag gebeld door de apotheker. Vandaag kan ik de pillen ophalen. Toch best weer spannend. Mijn lijf moet weer wennen aan andere pillen. Ook van deze kan je depressie’s krijgen. En nog veel meer andere bijwerkingen. Ik ga de bijsluiter mooi niet lezen. Ik hou mij de komende tijd rustig en ga ervoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s