Dolce gusto kapot πŸ˜­.

Neeeeee, nog geen twee jaar oud. Stopt mijn dolce gusto apparaat ermee. Toevallig veel mensen over de vloer. Dus ik zeg gepikeerd; weg ermee. Die een jaar garantie is voorbij. Mijn paps nam hem toch mee. Proberen te ontkalken. Nog een keer etc etc. Uiteindelijk deed en doet hij het weer. Joepie. Het zijn geen dure apparaten. Maar oh zo makkelijk. En als hij gemaakt kan worden is dat wel zo fijn. Ik heb les gehad in ontkalken, doorstroom punt doorprikken, etc etc. Op naar nog vele jaren lekkere koffie en warme chocolade melk.

Dusssss, mocht je apparaat kapot zijn. Geef niet op. Ontkalken doet vaak wonderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s