Dolce gusto.

In ons Landall park huisje zat een filter koffie zet apparaat. Heerlijk. Zeker als je een huisje voor 10 personen hebt is zo’n apparaat heel handig. Tip; koffie filter maat 2 is te klein. Ga voor maat 4. Wij hadden steeds een koffieprut overstroming door te kleine zakjes.

Mijn moeder twijfelde nog om haar Senseo mee te nemen. Maar hallo, dit apparaat is tegenwoordig in elk huishouden standaard. Dus ook in ons Landall huisje. Stond niet op de lijst maar wel in een van de keukenkastjes. Moeders weer blij. Net als ome brompot. Deze oom drinkt zijn Senseo koffie s’morgens met een scheut sinaasappelsap. Ik blijf het zeggen; ik heb een bijzondere familie. Ik voel mij daar helemaal in thuis. Het is nooit saai bij ons. Misschien op zijn tijd teveel herrie. Maar geloof mij; wij bedoelen het goed.

Ik had nog heeeeeel veeel dolce gusto cupjes liggen. Het apparaat zelf is klein. Makkie om mee te nemen. Naast mijn gourmet stel, pizzarrette had ik dus ook nog een koffiezet apparaat in de auto liggen. Niet normaal eigenlijk. Maar er werd gretig gebruik van gemaakt in het huisje. Met een dolce gusto apparaat kan je warme en koude dranken bereiden. De knop naar rechts is warm en links koud. Bij het ontbijt; zegt mijn vader, die koffie wordt ook snel koud. Mijn moeder en ik keken elkaar aan en lagen in een deuk. Pa! Je hebt de knop naar links geduwd. Je drinkt nu koffie van koud water. Wat denk je zelf dat het water in 10 seconden van heet naar koud kan afkoelen? ๐Ÿคช

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s