Burgh-Haamstede 😍.

Precies een week geleden vertrokken mijn familie en ik naar Zeeland. Wat een heerlijke afleiding als de kinderen bij hun vader zijn. Met zeven personen zaten wij in een luxe huisje. De rit ernaartoe was al gezellig. Mijn net gescheiden nichtje en ik in een auto. De rest (de oudjes) in de andere. Onderweg in Ouddorp heerlijk gegeten.

Daarna kwamen wij aan in ons huis op het Landall park. Gezellig met z’n allen boodschappen gedaan. Tapas hapjes, vers fruit en nog veel meer lekkers. Ik had mijn dolce gusto apparaat meegenomen omdat ik nog heeeeeel veel cupjes overhad die over twee maanden op de datum zouden zijn. Heerlijk zo’n speciaal koffietje.

Komende week geef ik geen tips4family. Maar een verslag van mijn vakantie. Daar kan je ook van leren πŸ€ͺ. Elke dag die je leest is van een week geleden. Dus vandaag een week geleden….. en vandaag alweer thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s