Code geel.

Vanmorgen vond ik het heel even een code geel. Grote regendruppels. Maar vooral hele harde onweer. Precies boven mij. Snel naar huis. Ik trok toch nog steeds de stekker eruit. Die van de computer en televisie dan. Inclusief de kabel daarnaartoe. Moet er niet aan denken dat de bliksem inslaat. Is hier al een keer gebeurd. In de tijd van UPC. Een week zonder internet gezeten.

Je kan wel zeggen; je krijgt de dagwaarde terug, haha. Daar kan je niet hetzelfde voor terug kopen als je op dat moment hebt. Dus vandaar dat ik nogal spastisch doe. Ben nogal zuinig op mijn centen.

Op dit moment gaat het hier ook echt wel tekeer. Flits en boem. Ik vind het mooi om te zien. Maar er zit ook een beetje spanning achter. Ik vergeet nooit meer die ene inslag. Kaboem! Pats. Alles viel uit. Alles wat donker. Daan en Eva waren nog heel klein, weten er niks meer van.

Ik heb twee hele dikke picknick kleden klaarliggen. Mocht er hier dikke hagel stenen komen dan ren ik naar buiten om de kleden over mijn auto te leggen.

Valt mee hier.

En hoe dan ook. Ik zit lekker buiten. Kat erbij aan een lijntje. Genieten van het buitenleven. Een vriendin met haar dochter waren ook hier. Gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s