Onze laatste vroege avond naar bed voor de zomer vakantie ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Vanavond kunnen wij het niet te laat maken. Morgen gaan de kinderen nog een keer vroeg uit hun bed om naar school te gaan. Mijn zoon heeft al bijna geen stem meer. Vanmorgen ook koorts. Iets met een virus, keelpijn, maar hij moet echt de laatste dag mee maken. Mijn dochter begon vanmiddag ineens te huilen op school. Huh? Waarom? Ze was bang voor haar optreden in Hollands got talent in haar klas. Gelukkig zei de juf; alleen als je het leuk vind mag je dit doen. En anders lekker niet. Pfew, opluchting voor Eef. Ze zijn op. Moe. Toe aan vakantie.

Wat hebben wij ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ zin in de vakantie. Zo aan toe. Lekker relaxen. Leuke dingen doen. No stress.

Maar desalniettemin, wij genieten van deze laatste avond met morgenvroeg verplicht vroeg opstaan omdat ze naar school gaan. Wij aten een gezonde pasta. Maar daarna was het feest! De kinderen hebben voor morgen hun schooltas zelf ingepakt. Dan maar met een ongezonde meusli reep en een pakje sap. Het is de laatste schooldag van dit jaar. Maken wij een feestje van โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’™.

Morgenavond is het nog meer feest! Whoop whoop. Het echte begin van de zomervakantie. Zo aan toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s