Luuk ๐Ÿฅฐ.

Vorig jaar kreeg ik een weekend weg aangeboden via de stichting kinderdroomwens. Pfff, wat een eer. Daar ging ik dan, voor het eerst weg, op een soort van vakantie met mijn kinderen. En dan ook nog eens betaald.

En dan kom je hele fijne mensen tegen. Dan hoor je hun verhaal. Wa een leed soms. Zucht. Zo niet eerlijk.

Luuk….. iedereen van de groep was meteen verliefd op Luuk. Wat een een mooie lieve jongen. Maar Luuk heeft meerdere handicaps. Zo sneu. Gelukkig blijft hij vrolijk. Super knap van hem. Maar er valt zoveel meer te halen uit zijn leven. Zijn ouders zijn een crowd funding gestart. Mocht je een euro of meer kwijt kunnen….. kan je deze alsjeblief aan lieve Luuk geven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s