Nooit meer Zo en Zoo πŸ˜‘.

Klaar mee. Wat een slechte service. Onze vorige twee hamsters hebben nooit iets gesloopt. Maar deze turbo hamster; meneer Hammie Hamstra de hamster, heeft 4 radjes gesloopt. Kan dat? Kan een hamster dit slopen? Lijkt mij van niet.

Onze hamster is een half jaar oud. Rad 1 die al twee hamster levens meegingen had Hammie Hamstra in 3 maanden tijd gesloopt. Kan gebeuren. Ik kocht een nieuwe bij Zo en Zoo. 12 euro. Prima prijsje. Na 3 maanden vond ik s’morgens de hamster onder het losgeslagen rad. Pfff, gelukkig leefde hij nog. Hij kon geen kant op met dat ding over zich heen. Ik terug naar de winkel. Volgens de meneer daar was dit een bizar verhaal. Hoe kon dit gebeuren? Uuuh, hallo, dat vraag ik jou. Omdat ik het radje al 3 maanden had kreeg ik geen nieuwe. 2 maanden was de grens. Tssssss. Ik kreeg een nieuwe. Daarvan moest ik de helft betalen. Zucht. Ik heb nu eenmaal geen grote mond dus ik doe dat. 6 eurootjes. Na een maand lag meneer Hammie Hamstra weer onder een kapotte rad. K.. Ik weer terug. Dat is gek zegt meneer Zo en Zoo. Komt nooit voor. Ok, dus het ligt aan mij….. maar wij waren binnen een maand terug. Ik kreeg een nieuwe, gratis. 3 weken later, vanmorgen, weer afgebroken. Klaar mee. Ik met hok en al en dat systeem van een rad terug. Hammie Hamster had de reis van zijn leven. Hij vond het super gezellig in de winkel. Het was nogal druk daar dus wij stonden wel even te wachten. Ik zag zaadjes op de grond liggen. Officieel voor vogels. Opgepakt. Aan Hammie gegeven. Die vond hij heerlijk. Haha, gratis voer. Uiteindelijk aan de beurt. Ik liet alles zien. Zegt meneer, dezelfde als de vorige keer, ik snap hier niks van. Dus ik vraag; doe ik iets fout met het ophang systeem? Nee, dat zag er goed uit. Ok, maar wat dan? Hier kan ik niks mee zeg hij. Je krijgt een ander systeem. Maar die is duurder. 18 euro. Die krijg je voor 10 euro. Pardon? Dus ik ben nu 6 plus 10 euro kwijt voor een rad, die tot 3 keer toe is afgebroken? Serieus? Ik pakte de bon en liep boos naar de kassa. Zonder rad. Die had hij niet gegeven aan mij. Bij de kassa betaalde ik, liep boos terug, griste dat ding weg, hij zei nog sorry voor het niet meegeven. Toedeledokie. Ik kom nooit meer terug.

En nu komt de zure grap. Ik heb nu een duur systeem die ik niet wilde, waarvan ik uiteindelijk de volle pond heb betaald. Dat ding heet silent spinner. En daar komt mij toch een herrie uit. Zucht. Klopt ook weer niks van. Ik durf niet meer terug te gaan. Mij zijn ze kwijt als klant.

Ik kocht konijnen voer, 1,4 kilo voor 11,95. Bij de Welkoop heb ik 10 kilo voor 19 euro. Inmiddels heb ik een pasje aangevraagd bij de Welkoop. Zoveel goedkoper dan Zo en Zoo. Alleen voor goudvissen en een nieuwe hamster zal ik nog terug komen. Een konijn koop ik ook nooit meer daar. Onze dwerg konijn bleek een reuze soort te zijn, zucht. Ze zijn goed met de kat in de zak te verkopen. Ook een kunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s