De vierdaagse en snoep.

Daar gaan wij weer. De vierdaags lopen deze week. Mijn zoon loopt de 10km voor het eerst. Mijn dochter de 5 km. Mijn ex kan niet meelopen ivm werk. Oeps. Hoe ga ik het doen? Ik heb een schema gemaakt wie met welke moeder en vriendje of vriendinnetje mee kan lopen. Zo kan ik in ieder geval elke avond met een van de twee lopen. Heerlijk. Ik hou ervan.

Maar nu komt het snoep gebeuren. Vorige jaar kocht ik bergen kettingen voor vriendjes en vriendinnetjes. Maar wat een geld ben je dan kwijt. Ik kan mij nog herinneren dat mijn kinderen het eerste jaar van lopen amper iets om hun nek hadden hangen van snoep. En anderen helemaal vol. Niet leuk voor mijn kids. Dus ik ging vorig jaar ook los. Voor iedereen wel wat. Mijn kinderen kregen er veel voor terug. Maar jammer dan, ik ga het dit jaar niet doen. Voor het eerst.

Vroeger kreeg ik 5 gulden van mijn moeder. Dan kocht ik fresia’s. Hahaaa. Hoe verzin je zoiets? Die zette ik dan naast mijn bed. Elke avond en overdag de hele dag rook ik eraan. Die geur zal ik nooit meer vergeten. Mijn kinderen mogen ook kiezen voor geld of een kadootje. Ben benieuwd waar ze voor gaan.

Onderweg met het lopen zorg ik voor snoepjes om een keer uit te delen. Maar ook voor komkommer en tomaat. Die laatste twee gingen vorig jaar erg goed.

Iedereen succes met wandelen. Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s