Kids allergie pilletje of spray.

Ruim een week geleden. Mijn zoon werd wakker. Kreeg zijn ogen met geen ene mogelijkheid open. Groene korsten. Ik snel naar meneer/mevrouw Google. Die heeft altijd tijd voor mij. Afgekoelde kamille thee. Meteen gemaakt. Dit met een doek op de ogen van mijn zoon gesmeerd, in laten trekken. Zijn ogen gingen zowaar iets open. Maar nog steeds last met zicht. En dan die algehele malaise. Hij was zo niet lekker. Zucht. Je laat je kind toch niet thuis omdat deze hooikoorts heeft? Hij niest zich suf. Dus dan toch echt wel hooikoorts. Dan nog de processie rups erbij. Hij was echt niet lekker.

Mijn dochter moest voor iets heel anders naar de huisarts. Ik vroeg aan de assistente om een neusspray tegen hooikoorts. Erge hooikoorts. Hatsaflats. 15 euro. Gaan wij weer. Pfff, waarom betalen wij ΓΌberhaupt nog geld aan de zorgverzekeraar? Ik krijg niks, nul komma nul, vergoed. En oh ja, haar wond gaat de goede kant op. Twee maal per week naar de huisarts. Elke keer weer een ander soort verband erop. Vorige week 20 euro. En afgelopen week een pleistertje voor 9,75. Ben er zo klaar mee. Volgens de dokter gaat het nog 6 weken duren voordat de wond dicht is, dat ze mag zwemmen. Drie pleister per week. 3 euro maal 9,75…… en dat keer 6…..180 euro. Zijn ze helemaal gek geworden in de gezondheidszorg in Nederland? Die verrekte zorg verzekeraars, grrrr.

Ik ben benieuwd hoe het met de vierdaagse gaat. Buiten en bos…. vorig jaar kreeg mijn dochter op dag 3 haar ogen ineens niet meer open, dit was in het bos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s