K.t kanker.

Dit is de druppel. 2,5 jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker. Chemo, operatie, bestraling, alles doorstaan. Ik werk zelfs weer volledig. En kan het als alleenstaande ouder thuis aan.

Mijn gebit valt van ellende uit elkaar dankzij de chemo. Ik krijg hier niks extra voor vergoed. Betaal mij suf. En dan ben je twee maanden geleden bij de oncoloog geweest. Hij vroeg hoe het ging. Goed hoor. Hij voelde in mijn oksel of daar een tumor zat. Bijzonder. Toen de tumor daar namelijk zat kon hij hem niet eens voelen. Dus een nutteloze handeling.

Vandaag kreeg ik de rekening. 300 euro. Echt serieus. Dat kan ik dus nu effe niet betalen. Ben er zo klaar mee. Als ik volgend jaar een oproep krijg ga ik melden dat ik niet meer voor controle kom. Klaar mee. Geld klopperij is het.

3 thoughts on “K.t kanker.

    • Die hebben inderdaad en deel betaald. Moet je nagaan hoe hoog de oorspronkelijke rekening is. Ik ben amper bij die arts binnen geweest. Geld klopperij. Volgend jaar ga ik die 300 euro sparen voor mijn renovatie van mijn chemo gebit door niet voor controle te gaan naar de arts.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s