Het beste Indisch eten! ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Mijn dochter is gek op Indisch eten. Ik ook. Ik ben mij eens gaan verdiepen in Indisch eten/koken. Ik heb daar zelfs een cursus voor gevolgd.

Opgebakken rijst met een omelet. Njom njom.

En daarbij zelfgemaakte pinda saus met stukjes kip.

Daarbij kroepoek. Dit keer uit pak. Meestal bak ik ze zelf. Meer dan dit of dat heb je niet nodig. En dan krijg je van je zoon te horen, mijn mega moeilijke eter; mam, ik heb nog nooit zo lekker Indisch gegeten ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ.

Kroepoek maakt veel goed. Heerlijk hoe mijn kinderen en ik aan tafel zaten. Genieten van het eten. Vele schalen. Iedereen pakt wat hij lekker vind. En zo hoort het. Eten moet lekker en gezellig zijn ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s