Ieder zijn eigen mayonaise ๐Ÿ˜ฌ.

Het moet niet gekker worden hier. Mijn kids vinden een bepaalde soort mayonaise lekker. Op een gegeven moment kocht ik een andere tube die heel toevallig de lievelings saus van ons buurmeisje was en is. Zoiets geks sla ik op. Geen idee waarom. Dus wij hebben nu twee soorten mayo. Hahaaaa.

Tussendemiddag mocht ons buurmeisje hier eten in plaats van overblijven. Iedereen blij. Gezelligheid kent geen tijd. Ik at vroeger een broodje knakworst zonder saus. De jeugd van tegenwoordig wil daar mayonaise op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s