Kan je ziek zijn van een 35% korting/datum op de dag maaltijd? ๐Ÿคฎ๐Ÿคข

Ik neem nooit de griep prik. Waarom niet? Ik heb nog nooit de griep gehad. Dussss. ok, twee maal nam ik de griepprik. En twee maal was ik de hele winter beroerd. Niet doodziek, maar zeker niet lekker.

Sinds ik hormoonpillen slik is mijn migraine weg. Toch nog een voordeel bij een nadeel. In de tijd dat ik vaak migraine had spuugde ik mij soms suf. Sinds ik niet meer zoveel spuug ben ik wel wat aangekomen. Best heel wat. Het zij zo. Verder ben ik gezond.

Gisteren at ik alleen. Bij de Albert Hein zag ik met 35% korting een witvis maaltijd ivm de Pasen. Normaal 6 euro. Nu had ik een maaltijd voor 4 euro. Heerlijk. Kids zouden dit nooit willen eten. Prima. Mams heeft lekker gesmikkeld.

Om 18:00 gegeten. Vijf uur later begon ik te spugen. Daarna diarree. Kan je zo laat na het eten ziek zijn door voedselvergiftiging? En als je dit echt hebt ben je dan niet zieker? Ik was beroerd. Misselijk. Maar geen koorts en inmiddels heb ik al een beschuitje en thee op. Lijkt binnen te blijven…. lijkt….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s