Zoals ik al vaker zeg; bij mij is het nooit saai.n

Het begin. Ik had afgelopen nacht dienst in het ziekenhuis. Wat een geluk voor de patiΓ«nt, die was er namelijk niet, ik kon slapen. Arme ik, niet goed voor de overuren. Maar ineens om 2:20 werd ik gebeld voor een operatie. En dan kijk je op je telefoon 😱. Volgens de straat app klom een uur eerder enkele mannen bij de buurvrouw over de schutting. Lekker dan. Er wordt veel ingebroken hier. Zucht. Op mijn oprit staat ook nog eens geen auto aangezien ik niet thuis was. Ik vertelde dit aan mijn collega’s. Gelukkig kwam er via de artsen een extra assistente. Dus ik kon snel even thuis kijken. Zegt mijn collega; als er iets is moet je ons bellen hoor. Waarop de ander collega zei; beter 112, haha.

Ondertussen had ik de buurvrouw een app gestuurd of ze de straat app had gelezen. Ik weet niet of ze wakker werd van mijn app, maar ze reageerde meteen. Haar man ging bij mij thuis kijken. Ik was al onderweg, maar zeker fijn als je versterking hebt. De buurman had zijn rondje door mijn huis schijnbaar net gedaan want ik kwam alleen binnen. Niks te zien. Pfew. Lampje aangedaan en gelaten. Loop ik de voordeur uit staat de buurman daar. Whaaaaa, ik schrok me een hoedje. Ik stond duidelijk op scherp. Fijn de hulp van de buurt en buren.

Eenmaal op het werk toch maar 09008844 gebeld met mijn eigen telefoon. De politie lijn. Ik werd doorverbonden met Ede. Die mevrouw aan de lijn wist mijn naam, adres, alles! Moet niet gekker worden. Best wel bijzonder dat je naam en adres aan je 06 is gekoppeld. Ze hoorde mijn verhaal aan. Ze gingen proberen s’nachts een paar keer extra door de straat te rijden. Fijn idee. Eenmaal weer klaar met werk kon ik verder slapen….. alleen lukte dit niet. Teveel adrenaline.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s