Mijn zoon ging stofzuigen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ₯°.

Woensdag was ik al een beetje de boel aan het voorbereiden dat de kinderen de volgende dag weg zouden gaan naar hun vader. Ik zou extra gaan werken en mijn verjaardag kwam eraan. Een logeertas moest ingepakt worden en een game/iPad tas. Dit keer waren de gymtassen niet nodig aangezien zij studie dagen hebben volgende week.

Het was inmiddels voor mijn gevoel best een zooi hier in huis. Er waren vriendjes en vriendinnetjes te logeren geweest. Mega beddengoed te wassen. Met de voorlopig laatste mooie weer dag wilde ik eigenlijk ook nog eens de bomen snoeien. Dus ik zuchtte een keer diep. Vraagt mijn zoon; mam, kan ik iets voor je doen? πŸ₯° Jazeker jongen. Stofzuigen? Hij zei meteen ja. Ik lag in een deuk. Op de bank gingen de kussens de stofzuiger in. Dat viel dus tegen. Op een gegeven moment ging hij de trap stofzuigen. Bij tree vier riep hij naar mij dat de slang tekort was, whahaaa. Nog een hoop te leren dus. Maar de wil is er. Daar kan ik alleen maar blij om zijn. Lekker jong 😍.

One thought on “Mijn zoon ging stofzuigen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ₯°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s