En dan belt de buurvrouw aan met eten ๐Ÿ˜.

TRING, de buurvrouw voor de deur. Ze had nasi gemaakt van het Albert Hein pakket wat deze week in de aanbieding is. Is dat even toevallig. Ik stond vanmorgen bij deze pakketten. Voor 3,99 heb je een verse maaltijd. Je moet dan nog wel bijvoorbeeld rijst of vlees toevoegen. Ze hebben nu zoveel soorten. Ik keek mijn ogen uit. Mijn oog viel op Indische nasi en Surinaamse rotti. Ik koos na lang wikken en wegen de rotti. Dat bleek de beste keus te zijn geweest. Ik kreeg namelijk de nasi van de buurvrouw aangeleverd. Geweldig toch?

En dan komt ie; de buuf gaf aan dat ze ook het roti pakket had aangeschaft. Wat toevallig, ik ook. Zij gaan dit morgen eten. Een nadeel, de roti vellen waren op. Is dat even toevallig, kom binnen buuf, ik heb de roti vellen. Waarschijnlijk was ik jou net voor. Ik twijfelde nog of ik ze moest aanschaffen. Mijn zoon is meer van de wraps. Ik had dus beidde aangeschaft. Dus in ruil voor de heerlijke nasi kreeg buuf de roti vellen van mij. Dan eten wij wel roti met wraps. Iedereen blij!

Mijn dochter is niet echt van brood eten. Toen zij de schalen van de buurvrouw binnen zag komen riep zij al;mam, mag ik dat eten? Natuurlijk. Zij lepelde een heerlijke schaal nasi van de buuf naar binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s