Wat eten we vandaag? ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ™๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง

Wat eten jullie vandaag? De kinderen riepen net dat ze trek hebben. Dan pak ik bakken rauwkost. Zet deze op tafel. Ik zeg dan verder even niks. Ik hoor ze knabbelen. Yes, gelukt. Nu krijg ik dit nog in hun maag. Omdat ze trek hebben. Als ze genoeg geknabbeld hebben dan kom ik met andere hapjes. Nou ja, ik…. de buurvrouw verzorgd wederom ook weer van alles. Zo gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s