Best heftig, een beetje extra alleen als alleenstaande moeder πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Mijn vader is voorlopig uit de running. Ik merk nu pas wat hij en mijn moeder allebei deden voor ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦. Hij is nu nog echt ziek. Ik ga vaak naar hun huis. Zo kort mogelijk, hij is snel uitgeput. Als ik kom ligt er een boodschappenlijstje klaar. En ik neem eten voor ze mee of ik kook. Maar daar koken is eigenlijk al teveel aan prikkels voor hem.

De kinderen worden op de donderdag nu ook niet uit school gehaald door opa. En dat was voorheen toch zo handig. Mijn ouders speelden dan met de kids en gaven ze eten. Om 17:15 stonden Daan en Eva omgekleed en al in de volleybal zaal 😍. Gelukkig heb ik nu de buurvrouw achter de hand. Zij neemt de kinderen mee uit school en kan ze eventueel eten geven. Maar ik heb het geluk dat ik een fijne baas heb. Tot nu toe mocht ik nog eerder naar huis.

Mijn vader mag 6 weken niet fietsen, auto rijden en meer dan een kilo tillen. Dat zegt genoeg. Hij heeft het zwaar. Ik laat hem lekker met rust. De kinderen face-timen.

Wat een leuke bijkomstigheid is, is dat ik de kinderen meer los moet laten. Ik kan niet voor alles oppas vragen. Als ik wat later uit mijn werk ben zijn zij soms een half uur alleen. Dit doe ik alleen als de buren thuis zijn. Daan en Eva weten ook hoe ze mij moeten bellen en 112. Laatst was ik even wat ophalen. Na het eten. Het was dus donker. Belt Eva; mam, mag het konijn los? (Dit was duidelijk een smoesje) Meteen daarna zei ze; kom je thuis mam? Het is zo donker buiten. Schattig toch?

Ik zorg trouwens dat de voor en achterdeur altijd van het slot zijn. De klip zit er wel op zodat niet elke gek binnen kan komen. Maar de kinderen hebben nu wel twee vlucht routes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s