Wij zijn winterklaar ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Wij zijn er klaar voor! Laat de sneeuw maar komen. De winterbanden zitten onder de auto. Snowboots staan klaar. Gezellige tulpen in huis. De sneeuwschuiver heb ik bij de deur staan. En natuurlijk strooizout. Ik kan niet wachten tot het sneeuwt! Joehoe!

Ik heb in de schuur nog een emmer strooizout staan. Onhandige grote zware emmer. Als deze leeg is koop ik deze nooit meer. Dat gesleep. En in de zomer heb ik nog steeds die stomme emmer in de weg staan. Ik koop gewoon euroshopper zout voor een paar centen. Makkelijk strooien zo’n lichtgewicht pakje. En het werkt net zo goed. En op is op. Ideaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s