Een valse hamster tam maken ๐Ÿน.

Deze hadden wij. RIP Sonic.

Onze hamster is zo vals als een kanarie ๐Ÿค. Oh nee, dit klopt niet. Dan heb je het over zingen. Dropje, onze hamster, is geen lief droppie. Zodra je bij hem in de buurt komt vreet hij je op. En dan begint meneer te gillen ๐Ÿ˜ฑ. Hij maakt hetzelfde geluid als een speen varken. Echt heel bizar. Hiervoor hadden wij zo een leuke hamster. Onze Sonic. Ons allereerste huisdier. In het begin beet hij ook weleens. Maar later was hij zo lief en zo tam. Elke dag haalde Eva hem uit zijn kooi. Samen met vriendinnetjes speelden ze met Sonic. En nu hebben wij een terror beest. Wat moet je daar toch mee? Mijn dochter zei laatst; mam, geef maar terug aan de winkel, kan de slang hem op eten. Hahaaa. Mijn dierenvriend(in).

Ik ben eens gaan surfen op het internet. En warempel. Je kan een hamster opvoeden. Als meneer of mevrouw ๐Ÿน bijt dan geef je hem of haar een corrigerende tik op de neus en dan zeg je foei. Blijven herhalen.

Als ik mijn mouw in het hok steek trekt meneer mijn mouw het hele hok in. Dan trek ik terug. Daardoor schiet meneer de hamster naar voren, zijn neus door de tralies. Ik geef dan een mini tikje en zeg; foei. Een minuut later als ik mijn mouw door de tralies steek….. laat meneer mij links liggen. Is dit een vooruit gang?

Zo’n soort hebben wij nu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s