WiFi? 🀬😑

Mijn zoon zegt al dagen dat hij de WiFi hier in huis zoooooo slecht vindt. Hij kan hier niks mee met zijn game gebeuren. Ik hoor dit maar aan. Zo niet leuk.

Ik kan een update krijgen van sneller internet. 20 euro per maand. Oftewel ik ga van 60 naar 80 euro per maand. Voor sneller internet en behoud van spotify. Waar hebben wij het over? Muziek? Voor zo’n mega bedrag en hopelijk iets van sneller internet?

Ik ga ze bellen. 20 euro per maand. Voor muziek. Dan zeg ik; KOEKOEK! Ik ga hier niet mee akkoord. Ik ben ook maar een alleenstaande ouder. Wat zal hun antwoord zijn? Ik knijp hem nu best wel een beetje 😬.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s