Er wordt bij ons in de elite πŸ˜‚ buurt zoveel ingebroken…..

Er is de laatste tijd veel ingebroken in onze buurt. Aan de overkant bij mij is een schuur leeg gehaald. Vreselijk. Ik moet er niet aan denken. Gelukkig heb ik zeer goede sloten. Maar als ze binnen willen komen komen ze binnen.

Iemand in de straat heeft van de week beneden geslapen. Daar rugpijn aan over gehouden 😬.

Een ander heeft de bouwmarkten leeg gekocht om het huis extra te beveiligen.

En ik? Ik slaap met het raam open en rolluik dicht. Zo kan ik alles horen. Ook ik heb een nacht beneden geslapen. Maar met de kat, zucht, is dat erg onrustig. Ik vind het wel een prettig idee dat wij een straat app hebben. Zodra iemand iets niet vertrouwd geeft hij of zij een sein. Er wonen ook veel honden in de straat dus dat is ook gunstig. Verder weet ik het ook niet. Lampen aan als het donker is. Deuren altijd op slot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s