De droger aan?

Ik heb een droger in huis. Een luxe apparaat. Dat weet ik ook wel. Deze stamt nog uit de tijd van toen mijn ex en ik samen waren. Als deze overlijd (niet mijn ex 😬, maar de droger) zal ik waarschijnlijk geen nieuwe aanschaffen. Teveel geld voor luxe. Geld uitgeven is prima om te overleven en te leven. Maar voor luxe? Alleen als je meer dan genoeg hebt.

Ik ben daarom zuinig op mijn mijn droger. Hierna komt er geen. Ik wil deze dan ook zo weinig mogelijk gebruiken. Iemand vertelde mij dat een droogbeurt 1,50 aan energie kost.

Wat een geluk dat het herfst is. De verwarming staat aan. Je legt je wasgoed op de verwarming. In no time is je was droog. Het huis ruikt heerlijk naar wasmiddel. En je bespaard ook nog eens 1,50 aan energie. Dit meerdere keren per week 😱. Laat de kassa maar rinkelen. Ik vind een zachte handdoek wel heel erg lekker. Dus een keer per week gaat de droger aan. De handdoeken gooi ik niet zomaar in de ring, ik gooi ze in de droger. Mijn kinderen en ik hebben de luxe om ons af te kunnen drogen met een zachte handdoek. En de rest van de was zorgt dat wij een heerlijk fris ruikend huis hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s