Poep in het toilet ๐Ÿ’ฉ.

Mijn kinderen vegen zelf hun billen af. Prima. Ik geef toe dit liever zelf bij ze te willen doen. Dan heb ik namelijk schone onderbroeken in de was ๐Ÿ˜‚. Maar in het kader van los laten, de kinderen te laten groeien naar volwassenheid, laat ik ze zelf hun billen afvegen nadat zij hun grote boodschap hebben gedaan.

Als ik na hun naar het toilet ga zie ik vaak een wc pot met een paar vegen. Bruine vegen. Zo niet mijn kleur. Hoe kan ik dit voorkomen?

Ik heb mijn kinderen geleerd om op een stuk wc papier te poepen. Dus voordat zij hun grote boodschap gaan doen moeten zij eerst een stuk wc papier in de pot leggen. Daarna mogen zij hun ding doen. Als er dan iets misgaat, iets met strepen in de plee pot, dan vind ik dat zij dit zelf schoon moeten maken. Bijna iedereen heeft wel een wc borstel bij het toilet. Wij ook. Ik heb er zelfs peut bij staan. De ideale combinatie voor een paar bruine strepen. Een wc borstel met peut.

Ik heb ooit een collega gehad die weigerde haar grote boodschap te doen als er geen wc borstel in de buurt was. Zover ga ik niet hoor. Als de borstel er niet is dan moet de toilet houder maar met de strepen leren leven. Wc papier vind ik belangrijker bij dit ๐Ÿ’ฉ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s