Hoe houd je je kat ๐Ÿ˜บ van het aanrecht?

Ons lieftallige katje Dolf is dol op het aanrecht. Dit is ook wel een beetje mijn eigen schuld. Ik heb er twee levende vissticks opgezet. Twee prachtige goudvissen. Maar dan nog; ik probeer het de kat af te leren dat ze op het aanrecht komt. Als ik thuis ben komt dit steeds minder voor. Maar ik weet zeker dat zodra ik de deur uitloop zij het aanrecht opspringt. Daar heb ik bewijs voor. Kattenpoten ๐Ÿพ afgedrukt op de zijkant van het aanrecht. Ideaal een glimmende laag op de kastjes ๐Ÿง. Ik ben maar eens gaan goochelen zoals mijn neefje dit vroeger noemde. Google aangezet met de vraag; wat te doen met een kat en een aanrecht. Een tip was aluminium folie draperen over het aanrecht. Ach, het proberen waard. Hoppa, de rol alu folie leeg gerold.

En dan kom je hoopvol thuis. En wat tref ik? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ค……

Onze kat is dol op aluminium folie. Zij heeft hier propjes van gemaakt en misschien wel mee gevoetbald. Om haar woede kwijt te raken heeft zij grote stukken verscheurd. Oftewel; ik doe dit nooit meer. Mijn kat is dol op aluminium folie. Zij gebruikt dit als een soort yoga/relax therapie/stukken verscheuren. En zij sport hiermee. Nog net geen tafelvoetbal.

Ik vroeg haar te poseren bij deze mogelijk nieuwste hype voor katten. Waarschijnlijk is het hoog in haar bol geslagen. Zij wende haar hoofd af toen ik de foto maakte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s