Mijn hartjes πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

In mijn opruim woede vond ik een zak met hartjes van stof. Dit is vast nog een overblijfsel van Valentijnsdag. Tja, wat zal ik daarmee doen? Ik heb twee grote liefdes in mijn huis. Dus waarom zal ik het niet daarvoor gebruiken?

Toen mijn zoon en dochter thuis kwamen van een lang weekend bij hun vader had ik de bedden van de kids met hartjes versiert. Ze waren helemaal verrast. Waarom doe je dit mam? Uhm, wat zijn het? Hartjes! En wat zou dat kunnen betekenen? Dat je van ons houdt mam πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦! Uiteindelijk lagen deze hartjes ook in mijn eigen bed. Toen we gingen slapen hoorde ik volmondig; I love you to the moon and back! Me to! Me three! Dit laatste is een toevoeging bedacht door ons drieΓ«n. Omdat wij met z’n drieΓ«n een drie-eenheid zijn β€οΈπŸ’šπŸ’™.

De kat vind d hartjes ook erg leuk om mee te spelen. Even blazen en ze vliegen rond; de hartjes en de kat ❀️😺.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s