Ons eerste dagje uit als drie eenheid πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Wij kregen van Joyce Leuverink en haar gezin vrij kaartjes voor Madurodam. Dat werd dus een dagje uit plannen. Ineens bedacht ik mij dat dit de eerste keer zou zijn met z’n drieΓ«n sinds de scheiding en mijn borstkanker traject. Wij hebben vorig jaar natuurlijk ook bijna acht maanden bij mijn ouders gewoond. Dat speelt allemaal mee. Ook mijn lagere energie level door in het begin weer aan het werk te zijn. Later kwam daar een huishouden bij in mijn uppie. Alles bij elkaar is dit toch een hele impact geweest. De laatste twee maanden merk ik dat mijn energie level omhoog gaat. Zo fijn. Ik heb zelfs energie om in huis extra dingen te doen. Alle lades en kasten zijn weer opgeruimd, geordend en best wel leeg. Eva heeft gisteren geholpen al haar speelgoed uit te zoeken. Van 9 kratten is zij naar 2 kratten speelgoed gegaan. Alles op marktplaats of Facebook verkoophoek gezet. Zo verdienen wij er ook nog iets aan. Helemaal happy.

Maar, Madurodam. Wij werden naar een gratis parkeerplek geleid. Super! Dat kleine stukje extra lopen was het geld wel waard. Eenmaal in Madurodam sloeg de paniek toe bij de kinderen. Het was druk πŸ˜‚. Ik heb ze geleerd te relaxen. Wij liepen naar plekken waar het rustig was. Daar zaten zelfs zit plekjes tussen. Lekker rond kijken. De nieuwe attracties moesten we zeker zien. Een film over voetbal en daarna mocht je zelf aan de slag. En een film over new Amsterdam. Wij hoorden in eerste instantie alleen het geluid en zagen geen beeld. Storing. Even wachten…… en toen de film kunnen zien. Top! Genoeg gezien. Terug naar de auto en hop naar het strand. Over de Scheveningse pier gelopen. Een half uur trampoline springen voor de kinderen gedaan. Daarna over de boulevard gelopen en langs het kurhaus. Wat een heerlijke dag was dit! De kids zag ik ook ontspannen genieten. Niks moest. Alles ging in overleg. Wat een plezier hebben wij gehad. Op weg naar de auto nog even chips gekocht voor vanavond op de bank. Want die voeten gaan omhoog! Het was een super voor het eerst op stap met z’n drieΓ«n dag πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦. Maar nu zijn we kapot. Moe maar voldaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s