All risk, niet mijn fout en toch moeten betalen ๐Ÿ˜ฑ/ ik ben een sloper.

Komt er een brief vanmorgen door de brievenbus; het eigen risico bedrag bedraagt volgens de gegevens van uw verzekeraar 100 euro. Lekker dan. Wordt je in de prak gereden en moet je nog betalen ook. Te bizar voor woorden.

In het kader van schade….. ik was zojuist bij de emtee voor wat verse sap uit de machine. Ik zit sinds een paar dagen aan de groene (met een beetje oranje) smoothies. Ik zet een fles in het apparaat. Toen de fles half vol zat, jawel, wij gaan voor half vol en niet half leeg ๐Ÿคช, volgde een explosie. Nou ja, explosie, een flinke knal. De zijkant van het apparaat lag op de grond. Er zaten sinaasappels klem. Zielig. Ik vroeg om hulp. Zegt de jongeman met een diepe zucht; ze leveren te grote sinaasappels voor dit apparaat. Dit is al de zoveelste keer. Dus ik zeg tegen hem; briefje erop met defect. Zo makkelijk gaat dat dus niet. Uiteindelijk wilde het apparaat niet meer in elkaar. Er was een stukje afgebroken. Dankzij mij. Vraag mij en ik sloop. Altijd al zo geweest. Zonder gekke dingen te doen gaan dingen in mijn omgeving kapot. Knap he? Op een gegeven moment was het zo erg dat ik van een vriendin haar afstandsbediening van de televisie niet meer mocht bedienen ๐Ÿ˜ฌ. Vooral dingen met stroom gingen vroeger kapot. Gewoon door in de buurt te zijn. Zou ik misschien teveel energie gehad hebben? De laatste tijd gaat het wat apparatuur betreft beter. Maar ik zit ook nog niet op mijn oude energie niveau. Oei, moet ik dat dan wel weer willen? Hahaaaa. Ik ga toch maar wel proberen om op mijn oude energie niveau te komen. Toch wel lekker als je een stuk kan wandelen zonder uitgeput te raken. Ik weet dat het bij chemo en bestraling hoort. Daarom zal ik nooit meer het oude niveau bereiken, maar een level hoger zou al fijn zijn. Zeker omdat ik sinds die tijd ook een eenouder gezin ben ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ. Maar wel een met nog meer vrienden en familie ooit die mij helpen โค๏ธ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s