Een baasje lijkt steeds meer op zijn hond. Ook op een kat ๐Ÿ˜บ?

Onze Dolf heeft een snor. Een zwarte streep boven haar neus. Vandaag kwamen mijn kinderen thuis van een vakantie naar Turkije. Wij zijn helemaal happy ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ. Opa en oma kwamen meteen op visite ๐Ÿ˜. Heerlijk spelletjes gedaan met z’n allen en stoute opa gespeeld. Mijn pa rent dan door het hele huis achter zijn kleinkinderen aan. Gelukkig kan zijn lekkende hartklep dit nog aan ๐Ÿ˜ฌ. Overdag hebben Eva en ik de knutselkast opgeruimd. Wij kwamen plak snorren tegen. Die moesten wij gebruiken. Op dat moment leken wij even op onze kat Dolf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s