Mijn liefje is weer terug ๐Ÿ˜œ.

Mijn lieve autootje heb ik weer terug. Ze heeft bijna drie weken in een oplap ziekenhuis voor auto’s gestaan. Volgens de rekening heeft dit ruim 3000 euro gekost. Gelukkig niet mijn kosten.

Ik kwam aangereden en zag haar al klaar staan. Smelt. Mijn eerste grote aankoop, helemaal alleen gespaard, sinds de scheiding.

Op het moment dat ik de sleutel overhandigd kreeg kwam meneer de monteur eraan. Hij verontschuldigd zich voor mijn stoffige auto. Ze was toch echt helemaal gepoetst. Maar na een stoffige regenbui vannacht is ze weer vies geworden. Zeg maar gewoon weer zichzelf geworden. Dat zei ik tegen de meneer; zo ken ik haar tenminste weer ๐Ÿ˜ฌ.

Eenmaal in de auto rook ik bananen. Had ik drie weken geleden een banaan laten liggen? Nee, dat kan echt niet. Want dan had ik nu een auto vol fruit vliegjes. Waarschijnlijk is dit de geur van een schoonmaak middel. Mijn auto was en is nog steeds van binnen ook helemaal schoon. Geweldig! Een geluk bij een ongeluk, zal ik maar zeggen.

En daar zat ik dan. Sinds drie weken weer achter het stuur van mijn eigen auto. Sleutel om, vroem vroem…… geweldig! De radio ging aan om Slam FM. De muziek van de kinderen en mij. In mijn leen auto stond de muziekzender op Holland FM. Vreselijk, haha. En toch liet ik het zo. Slam FM zou mij teveel herinneren aan mijn eigen auto, haha. Nee hoor. Zo erg was het niet. Maar ik liet de zender wel staan zoals hij stond. Volume op hoog en gas op de zuigers. Wat zullen de kinderen ook blij zijn met ons eigen autootje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s