Heb ik weer πŸ˜±πŸ˜œπŸ˜’.

Ons zwembad is al een tijd lek. Gelukkig alleen de opblaas rand. Zodra wij gaan zwemmen pomp ik deze op. Goed voor mijn conditie. Daarna pomp ik de rand elke twee uur op. Ik ben al een kilo afgevallen 😬. Het betere werk.

Vanmorgen toen ik de trap afliep en mijn ogen net open kon krijgen……. keek ik…… mijn ogen werden groter. In een keer. Chips. Het zwembad is leeg gelopen. 🀬😑🀯

Bijna al het water is eruit. Vreselijk. Mijn vakantie met de kinderen moet nog beginnen. Ik blijf met ze in Nederland. Ons zwembad is onze vakantie. Wat baal ik hiervan. En natuurlijk mag en kan ik overal zwemmen. Maar ik wil ook op z’n tijd privacy, quality time, luxe van een vakantie in eigen tuin ervaren. Want een luxe is zo’n bad zeker. Ik heb na een korte frustratie huilbui mijn schouders eronder gezet. Internet geopend. Een nieuw zwembad is zojuist besteld. Dan maar een week geen eten. Zo vliegen de kilo’s er wel af. Misschien had het zo moeten zijn 🀨? Of moet ik zeggen heb ik weer πŸ˜’?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s