Dolf ๐Ÿ˜บ wil het zwembad in.

Wat is het warm vandaag. Heerlijk, haha, mij hoor je niet klagen. Vanmorgen ben ik langs de plek des onheil gereden met mijn leen auto. Het glas van mijn eigen auto lag daar niet meer. Het is dan ook alweer veertien dagen geleden dat ik van achteren werd aangereden. Met auto rijden sta ik nog steeds meer op scherp dan voorheen. Ik vertrouw niemand meer in het verkeer en doe zelf extra voorzichtig. Nog even langs de garage gereden. Mijn liefje, mijn autootje stond nog steeds in de steigers. De schade was toch erger dan gedacht. Maar het gaat gelukkig goed komen. En wat fijn dat ik in die tussentijd een leen auto heb.

Na mijn Lunters avontuur ging ik door naar de dierenwinkel. Nog wat spullen aanschaffen voor de beesten Bob ๐Ÿฐ en Dolf๐Ÿฑ. Het vissenvoer voor Au en Di ๐Ÿ ๐ŸŸ vond ik daar te duur. Ik dacht dat de action deze ook had. Helaas. Bij de Albert Hein ging de prijs ook nog wel. Dus de volgende keer als ik daar ben koop ik bij de appie vissenvoer.

Eenmaal thuis snel de bikini aan. Ik had nog energie over. Zou dat komen omdat ik nu alleen voor mijzelf hoef te zorgen? Anyway, snel gebruik van maken. De ramen beneden gezeemd, de beesten hokken verschoond en een was erin gegooid. En dan heb je het warm. Hoppa, het zwembad dan maar in ๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ. Zie ik in mijn ooghoeken een kat voor het raam gluren. Onze Dolf die niet op het aanrecht mag komen. Die niet tussen de luxaflex mag hangen en die zeker niet aan mijn net schoon gemaakte ramen mag zitten. Foei, Dolf! Waarschijnlijk denkt zij; lekker puh, je kan mij toch niet pakken omdat jij nat bent ๐Ÿคช.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s