Afscheid (tijdelijk gelukkig) van mijn kindjes ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Gisteren was het zover. Om 18:00 gingen ze naar hun vader. Ze waren echt aan het aftellen die dag. Mam, hoeveel uur hebben we nog…… dat afscheid blijft moeilijk. Voor een weekend weg zijn we bijna aan gewend. Maar veertien dagen ๐Ÿ˜’…… s’Middags ging ik met mijn dochter naar het Wilhelmina kinderziekenhuis. Naar de kinderarts voor de zoveelste keer. Nu goed bericht; wij hoeven pas over zes maanden weer terug te komen. Alles is stabiel. Daarna naar huis. Mijn dochter vroeg om een happy meal. Als afscheidsmaaltijd. Vroeger toen haar vader op uitzending ging, gingen wij als gezin elke keer naar de Macdonalds voor ons afscheidsmaaltijd. Zou zij dit nog weten?

Anyway, wij kochten een happy meal om happy te worden. En of dit hielp? Heel even. Ze genoot zichtbaar van het eten en haar speeltje. Maar toen eenmaal het afscheid daar was…… ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ข. Het was vooral dat moment en het idee van veertien dagen. Ik moest mijn dochter van mij los pulken. Nog een knuffel mam, nog eentje mam……. op een gegeven moment ben ik weg gelopen. Pfew, wat blijft dit moment klote. Ik weet dat ze het nu naar haar zin heeft bij het nieuwe gezin van haar vader. Zij gaan met z’n zessen op vakantie maar Turkije. Heerlijk toch? Lekker zwemmen, alles mogen eten. Dus dat zit wel goed. En ik? Gelukkig mag ik gewoon werken. In de luxe van 18 graden. Extra uren draaien. Altijd handig voor een keer een dag extra vrij met de kinderen. Tussendoor heb ik ook leuke dingen gepland met vriendinnen en familie.

Het ergste van dat ze weg zijn is dat ik als moeder geen grip op ze heb. Let er wel iemand op als ze zwemmen? Worden ze goed ingesmeerd? Stort het vliegtuig niet neer? Als ik met ze op vakantie ben geniet ik en zie ik deze spoken niet. Maar nu…..

Het is niet mijn keus de kids zolang te moeten missen. Maar het is zoals het is. Accepteren maar. Zij en ik gaan er wat van maken. Als zij ๐Ÿ’š๐Ÿ’™ het leuk hebben, dan ben ik โค๏ธ gelukkig ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s