En dan komt je zoon naar je toe om te zeggen dat zijn zusje een keer extra bij mama in bed mag.ο»Ώ

Mijn man en ik zijn niet zo van de kinderen in ons bed nemen. Ieder ouder en kind heeft nu eenmaal zijn eigen bed!

 
Mijn zoon vindt het heerlijk om bij mijn man en mij in bed te liggen. Ik kan hier wel aardig mee handelen voor een keer in de twee weken. Maar mijn man niet. Die haat het gesmak van onze zoon. Ik snap dit wel een beetje. Mij maakt de hele nacht smak geluiden alsof hij iets aan het eten is niks uit. Op de een of andere manier heb ik hier geen last van. Maar mijn man helaas wel.


Nu is mijn man voor een paar dagen naar het buitenland. En wat zegt mijn zoon dan die zo graag in het grote bed ligt bij papa en/of mama? Mam, ik vind Eva zooooo zielig dat ze al dagen huilt omdat papa weg is. Van mij mag ze een keer extra in jullie bed.

Iets met broeder en zuster liefde. Haat en gelukkig veel liefde verhouding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s