Een hilarische vaderdag.

Vanmorgen kwamen de kids hun zelfgemaakte kado naar papa brengen. 

Mijn zoon begon. Hij had iets opgerold. Ik hoor hem nog zeggen; ik heb geen idee wat erin zit papa. Mijn man rolt het rolletje open. Drie brieven. Brief nummer 1; Daan ik vind je lief, Anouk. Brief nummer 2; Daan ik had je nog 3 stickers belooft, groet Lars. Ik kwam al meteen niet meer bij. Dit is toch geweldig? Gelukkig was brief nummer 3 een tekening van Daan. En onze zoon had nog een mooie schilderij. Hij had zichzelf op zwart papier uitgeknipt. Super mooi schilderij.


Toen kwam onze dochter. Zij had een mooie brieven bewaardoos gemaakt. Met leuke stickers en een tekst; voor papa. En daarna…….. Mijn man, zoon en ik waren er even stil van. Bang om iets verkeerds te zeggen. Er stonden heel veel letters. Waar wij allen niks van konden maken. Heel voorzichtig vroegen wij aan haar; wat staat hier? En ze zegt heel nuchter; niks. Dit zijn de letters die ik geleerd heb. Pfew.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s